UiT in Opwijk

Schrijf je in voor de RSS-feed
 • Ontspanningsnamiddag Rode Kruis

  Het Rode Kruis van Opwijk organiseert een ontspanningsnamiddag voor alle Opwijkse senioren en gehandicapten. Ook de bewoners van het woonzorgcentrum die dit wensen kunnen deelnemen aan deze ontspanningsnamiddag. Er zijn verschillende optredens en er wordt getrakteerd met koffie en koeken.
  Wanneer?
  maandag 25 juni 2018
  van 14 uur tot 16 uur
 • Bezoek Opwijkse jaarmarkt

  Vandaag vullen de Opwijkse straten zich met paarden en rundvee. De rommelmarkt stalt vergeten schatten uit. Terrassen lonken onder de ochtendzon. We zoeken dit alles op deze voormiddag, op de jaarlijkse Opwijkse jaarmarkt, vanaf 9u30. Wij proberen zo veel mogelijk van onze bewoners de kans te g...
  Wanneer?
  dinsdag 26 juni 2018
  van 9.30 uur tot 12.30 uur
 • Ochtend aperitiefje

  De zomer is gearriveerd en dat laten wij niet zomaar voorbijgaan. We klinken met de afdeling Hulstberg op de start van een goede zomer !
  Wanneer?
  donderdag 28 juni 2018
  van 10.30 uur tot 12 uur

  Waar?
  Woonzorgcentrum De Oase

 • Filmnamiddag

  We toveren zaal Satijn om tot een echte cinema ! Kom mee genieten van een ontspannende filmnamiddag op groot scherm.
  Wanneer?
  dinsdag 3 juli 2018
  van 14 uur tot 16 uur

  Waar?
  Zaal Satijn Woonzorgcentrum De Oase

 • Aperitief op Hulstberg

  De zomer is gearriveerd en dat laten wij niet zomaar voorbijgaan. We klinken met de afdeling Hulstberg op de start van een goede zomer vanaf 10.30 uur in de living op de afdeling.
  Wanneer?
  donderdag 5 juli 2018
  van 10.30 uur tot 11.30 uur
 • Ijssalon 't Stenen Wegske

  Wat kan het leven mooi zijn Vogels zingen een wijsje Met de zon op je gezicht En in de hand een ijsje. Vandaag trakteren we de bewoners van de afdeling ’t Stenen Wegske op lekkere ijscoupes in diverse smaken vanag 14 uur in de living van ’t Stenen Wegske.
  Wanneer?
  maandag 16 juli 2018
  van 14 uur tot 15.30 uur
 • Ijssalon

  Wat kan het leven mooi zijn Vogels zingen een wijsje Met de zon op je gezicht En in de hand een ijsje. Vandaag trakteren we de bewoners van de afdelingen Hulstberg en Konkelzicht op lekkere ijscoupes in diverse smaken. Iedereen is welkom in ons IJssalon in zaal Satijn !
  Wanneer?
  donderdag 19 juli 2018
  van 14.30 uur tot 16 uur

  Waar?
  Zaal Satijn Woonzorgcentrum De Oase

 • Uitstap naar Meldert vijver

  Vandaag verkennen we andere oorden. We trekken richting Meldert vijver voor een ontspannende natuurwandeling, een gezellige pic-nic en een smakelijk dessert. We zorgen bovendien voor een gezellig samenzijn !
  Wanneer?
  maandag 23 juli 2018
  van 9.30 uur tot 16 uur
 • Verjaardagsfeest

  Alle bewoners die jarig zijn tijdens de maand juli worden nog eens extra gevierd. Zij krijgen van het woonzorgcentrum een glaasje schuimwijn en een stuk taart aangeboden. Tijdens deze namiddag worden er met de jarigen en hun familie of vrienden tal van leuke activiteiten gedaan. De familieleden...
  Wanneer?
  woensdag 25 juli 2018
  van 14.30 uur tot 16 uur

  Waar?
  Zaal Satijn Woonzorgcentrum De Oase

 • Uitstap naar Meldert vijver

  Vandaag verkennen we andere oorden. We trekken richting Meldert vijver voor een ontspannende natuurwandeling, een gezellige pic-nic en een smakelijk dessert. We zorgen bovendien voor een gezellige samenzijn !
  Wanneer?
  maandag 30 juli 2018
  van 9.30 uur tot 16 uur
Wat
Wanneer
Geef je eigen activiteit in