• Vacatures bij de gemeente Opwijk: word jij onze nieuwe collega?

  Het gemeentebestuur van Opwijk is op zoek naar:

   

  - Twee medewerkers schoonmaak (in deeltijds en contractueel dienstverband). Solliciteren kan tot en met 28 maart 2018.

   

  - Medewerker groenonderhoud (in voltijds en contractueel dienstverband). Solliciteren kan tot en met 31 maart 2018.

 • Burgerpeiling bij 1.400 inwoners

  Het gemeente- en OCMW-bestuur willen graag de mening horen van de Opwijkenaren over hun gemeente.

   

  De komende dagen valt er bij 1.400 willekeurig gekozen inwoners een enquête in de brievenbus. Hierbij komen verschillende thema’s aan bod. Zo wordt onder meer gepolst hoe de leefomgeving wordt ervaren, wat men vindt van de gemeentelijke dienstverlening en op welke wijze men het liefst geïnformeerd wil worden. Het lokaal bestuur wil zo zicht krijgen op de noden en behoeften van haar inwoners. Deze geven hun prioriteiten aan, wat de sterke punten zijn en wat meer aandacht verdient.

 • Sociale dienst enkel op afspraak

  Vanaf 1 januari 2018 werken de maatschappelijk werkers van de sociale dienst van het OCMW enkel op afspraak. Je kan telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800 113 41 of u kan een afspraak maken aan het loket tijdens de openingsuren: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9 uur tot 12 uur en aanvullend dinsdagavond van 18 uur tot 20 uur. 

Meer nieuws Inschrijven nieuwsbrief
UiT in Opwijk
 • Paasfeest in WZC De Oase

  5apr2018

  Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het animatieteam een Paasfeest. Alle bewoners van het woonzorgcentrum en de serviceflats en de gebruikers van het dagverzorgingscentrum worden hierop...

 • Orto Medica

  9apr2018

  Mensen helpen is ons doel. Kwaliteit en service, onze troef. Uw voeten zijn de fundamenten van het gebouw dat we ons lichaam noemen. Kunnen uw voeten ondersteuning gebruiken ? Wilt u weer...

 • Filmnamiddag

  12apr2018

  Het animatieteam tovert zaal Satijn om tot een echte cinemazaal ! Kom mee genieten van een ontspannende filmnamiddag op groot scherm.

Meer activiteiten