Nieuws

 • In Opwijk kan je beroep doen op burenbemiddeling

  05 januari 2017
  Borrelt het met je buren? Wil je tot een oplossing komen? Dan kan je gebruik maken van de dienst burenbemiddeling in het Sociaal Huis.
 • Nederlandse lessen

  05 januari 2017
  Het OCMW Opwijk geeft gratis Nederlandse lessen voor anderstaligen in Opwijk. Interesse? Kom langs in het Sociaal Huis.
 • Vacatures bij het OCMW: word jij onze nieuwe vrijwilliger?

  02 augustus 2017
  Het OCMW van Opwijk is op zoek naar vrijwilligers in de zorgcampus:   - Vrijwilligers vervoer Dagverzorgingscentrum ‘t Zonnedal - Vrijwilligers Sociaal Restaurant Aan Tafel - Vrijwilligers cafetaria Woonzorgcentrum De Oase
 • Luiers?

  05 januari 2017
  Is je kind gegroeid? Is je kind plots zindelijk? Zit je met een overschot aan luiers? Gooi ze niet weg, maar breng ze naar ’t kapstokske, Kattestraat 18 in Opwijk. Daar zorgen ze dat de luiers goed terecht komen!
 • Sociale dienst enkel op afspraak

  12 januari 2018
  Vanaf 1 januari 2018 werken de maatschappelijk werkers van de sociale dienst van het OCMW enkel op afspraak.  U kan telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800 113 41 of u kan een afspraak maken aan het loket tijdens de openingsuren: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9 uur tot 12 uur en aanvullend dinsdagavond van 18 uur tot 20 uur. 
 • Word jij onze nieuwe collega?

  12 januari 2018
  De gemeente Opwijk is voor een onmiddellijke indiensttreding op zoek naar:   - een deskundige ruimtelijke ontwikkeling B1-B3 (in voltijds en contractueel dienstverband en aanleg van een werfreserve van 2 jaar)   - een coördinator informatiebeheer A1-A3 (in voltijds en statutair dienstverband en aanleg van een werfreserve van 2 jaar)