Nieuws

 • Vacatures bij de gemeente Opwijk: word jij onze nieuwe collega?

  20 maart 2018
  Het gemeentebestuur van Opwijk is op zoek naar:   - Twee medewerkers schoonmaak (in deeltijds en contractueel dienstverband). Solliciteren kan tot en met 28 maart 2018.   - Medewerker groenonderhoud (in voltijds en contractueel dienstverband). Solliciteren kan tot en met 31 maart 2018.
 • Burgerpeiling bij 1.400 inwoners

  15 februari 2018
  Het gemeente- en OCMW-bestuur willen graag de mening horen van de Opwijkenaren over hun gemeente.   De komende dagen valt er bij 1.400 willekeurig gekozen inwoners een enquête in de brievenbus. Hierbij komen verschillende thema’s aan bod. Zo wordt onder meer gepolst hoe de leefomgeving wordt ervaren, wat men vindt van de gemeentelijke dienstverlening en op welke wijze men het liefst geïnformeerd wil worden. Het lokaal bestuur wil zo zicht krijgen op de noden en behoeften van haar inwoners. Deze geven hun prioriteiten aan, wat de sterke punten zijn en wat meer aandacht verdient.
 • Sociale dienst enkel op afspraak

  01 februari 2018
  Vanaf 1 januari 2018 werken de maatschappelijk werkers van de sociale dienst van het OCMW enkel op afspraak. Je kan telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800 113 41 of u kan een afspraak maken aan het loket tijdens de openingsuren: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9 uur tot 12 uur en aanvullend dinsdagavond van 18 uur tot 20 uur. 
 • Oprichting OPcura is een feit!

  30 januari 2018
  Oprichting OPcura is een feit!
  Het OCMW- en gemeentebestuur hebben samen de zorgvereniging OPcura opgericht. Vanaf 1 januari 2018 worden alle diensten van de zorgcampus ondergebracht in deze zorgvereniging. Ook het dienstenchequebedrijf-poetsdienst van het OCMW Opwijk sluit vanaf 1 april 2018 aan. In de naam van de zorgvereniging, OPcura verwijzen de hoofdletters ‘ OP ’ naar Opwijk het woord ‘ cura ’ betekent zorg in het Latijn aangezien zorg de hoofdopdracht is van de zorgvereniging.
 • Vacatures bij het OCMW: word jij onze nieuwe vrijwilliger?

  02 augustus 2017
  Het OCMW van Opwijk is op zoek naar vrijwilligers in de zorgcampus:   - Vrijwilligers vervoer Dagverzorgingscentrum ‘t Zonnedal - Vrijwilligers Sociaal Restaurant Aan Tafel - Vrijwilligers cafetaria Woonzorgcentrum De Oase
 • In Opwijk kan je beroep doen op burenbemiddeling

  05 januari 2017
  Borrelt het met je buren? Wil je tot een oplossing komen? Dan kan je gebruik maken van de dienst burenbemiddeling in het Sociaal Huis.
 • Luiers?

  05 januari 2017
  Is je kind gegroeid? Is je kind plots zindelijk? Zit je met een overschot aan luiers? Gooi ze niet weg, maar breng ze naar ’t kapstokske, Kattestraat 18 in Opwijk. Daar zorgen ze dat de luiers goed terecht komen!
 • Nederlandse lessen

  05 januari 2017
  Het OCMW Opwijk geeft gratis Nederlandse lessen voor anderstaligen in Opwijk. Interesse? Kom langs in het Sociaal Huis.